top of page
Vanliga frågor

Hur byter jag mellan lodrätt och vågrätt i spelplanen?

Du kan enkelt byta mellan lodrätt och vågrätt genom att trycka på en ruta två gånger. 

Hur stänger jag av allt ljud, inklusive notifieringarna?

iOS: För att stänga av ljudeffekterna klickar du på kugghjulet längst ner i högra hörnet på startskärmen. Klicka sedan på slidern för att stänga av eller sätta på ljudet. För att stänga av notifieringsljudet går du istället in i systeminställningar i din telefon, öppnar ”Notiscenter” och väljer Cross Boss i listan över appar. Här kan du stänga av trudelutten som spelas varje gång du får en notifiering från spelet.

 

Android: För att stänga av ljudeffekterna klickar du på kugghjulet uppe i högra hörnet på startskärmen. Här kan du kryssa ur de gröna rutorna och därmed stänga av ljudet både i spelet och för notifieringarna.

Hur spelar jag Cross Boss på min iPad?

Cross Boss dyker upp i sökresultaten i App Store på din iPad när du väljer ”iPhone Only” i menyn högst upp.

Kan jag betala för att slippa reklamen?

Ja, man kan välja att betala för ett halvår helt utan annonser.

I iOS-versionen kan du köpa dig fri från reklam genom att gå in på inställningar i appen och klicka på den gröna shop-rutan.

 

I Android-versionen hittar man shoppen i listan över alla menyval. Klicka på "Shop" för att köpa dig fri från reklam.

Varför fungerar det inte att logga in via Facebook?

iOS: Om du har problem att logga in via Facebook eller tipsa dina vänner om Cross Boss på Facebook så beror det mest troligt på problem med inloggningen. Gå in i systeminställningar i din telefon eller iPad och scrolla ner till Facebook. Klicka och kolla om du är inloggad. Du behöver vara inloggad även här och inte bara på själva Facebook-appen för att kunna ansluta till Facebook.

Jag vill inte koppla Cross Boss till mitt Facebook-konto. Hur gör jag?

Om du inte vill koppla Cross Boss till ditt Facebook-konto så klickar du på kugghjulet på startskärmen och sen på ”logga ut” längst upp. Nu loggas du ut från appen.

Om du redan har ett Cross Boss-konto, så kan du enkelt logga in med din mejladress och ditt lösenord. Annars kan du skapa ett nytt konto ansluten till din mejladress.

Jag vill bjuda in en Facebook-vän, men då visas ett meddelande att jag ska installera Facebook Messenger. Jag har dock redan Messenger. Vad ska jag göra?

Tyvärr är det så att det finns en bugg hos Facebook som gör att andra appar inte kan använda Messenger på iPad. Fellmeddelandet visas oavsett om du har Facebook Messenger installerat eller inte. Om du har en iPhone så kan du bjuda in vänner på den istället. Om inte så finns det ju en emailfunktion som alternativ.

Hur anmäler jag ett fel i ett korsord?

Vi köper in hundratals korsord, så det kan absolut hända att lite fel smyger sig in. Vi beklagar detta och hoppas att det inte har lett till en neslig förlust. Vi är tacksamma om du kan meddela oss vilket korsord och ord det rör sig om. Längst ner till vänster under korsordet ser du ett ID-nr. Mejla oss detta numret eller en skärmbild till: support@crossboss.com.

Please reload

Support

Cross Boss logo
Spelhjälp

 

Om du inte hittar svaret på dina frågor eller har hittat någon störande bugg är du välkommen att ta kontakt med oss på:

support@crossboss.com

 

 

 

Feedback

 

Om du vill tycka till om spelet, korsorden eller annat du anser vi borde ta del av når du oss på: info@crossboss.com

 

 

 

Är du konstruktör?

 

Om du gillar att konstruera korsord och gärna skulle vilja skapa nya korsord för Cross Boss, hör gärna av dig till oss på:

info@crossboss.com

bottom of page